Min vän

Detta är min vän som jag tänkte kanske behöver lite hjälp på traven med att hitta den rätta i livet. Tyvärr skriver hon inte detta själv så jag kommer bara lägga fram det som en beskrivning från en nära men utomstående vän.

Förutom att vara mycket framgångsrik i sitt yrke som gör att hon inte har mycket tid över så är hon en mycket ödmjuk och godtrogen person. För sin ringa ålder har hon ett tilltalande och mycket moget utseende. Intressen skulle förutom arbete vara att stryka tvätt och övrigt pyssel i hemmet, gå långa promenader i skogen. Gillar inte att träffa nya människor så en mycket fin garanti skulle vara att du som man, det är det främst hon vill ha, får ha henne för sig själv. Hon är inte svartsjuk men väldigt noggrann. Rutiner spelar mycket stor roll då hon lätt kommer ur balans och får migrän i 3 dagar, men därmed tillkommer en mycket stor trygghet i livet både när det gäller tider och att självklara sysslor i vardagen alltid blir gjorda. 
Största dröm är att träffa en man, helst, och binda sig. Att flytta utanför stan och kanske till och med eventuellt testa det spännande lite amishinspirerade sättet att leva. Alltså utan el och telefonnät. Förutom detta är ett krav att man blir medlem i det frikyrkliga samfund hon är aktiv del och andra predikant i.

För kontakt lämna kommentar så vidarebefordrar jag detta till min underbara vän. Skriv gärna varför just DU skulle vara den rätte (hellre en den rättA) och lite om dig själv. Tack på förhand.

Min fina vän

Kan inte sova

Ibland är det lite mysigt att inte kunna sova. Man får känna samma oro som när man var liten och tryggheten i att krypa extra långt under täcket och lägga Isis över huvudet, ja jag har fortfarande en nalle, en ISBJÖRN. Däremot, tuffare tider då man sovit 7 timmar de två senaste dygnen och förutom jobba dagen efter också behöver tänka på att det lär bli en lång kväll på onsdag. Det är väl onsdag det är nyår? Orkar inte räkna efter.

Trogen sängkamrat sedan 17 år

Jag hade en fantastisk lördag. Jag började kvart över sex på morgonen nr jag steg upp för att ta tåget från Linköping. Vid ankomst tog jag en sväng på stan och hittade en leopardmönstrad klänning till:) jobbade i butiken där Linnea kom förbi jag sminkade och sen gick vi till Rival o drack 2 glas vin. Jag missade dock att äta den dagen och glömde bort det när Micke ringde och också var vinsugen. Han hade precis landat från Tyskland och vi möttes på centralstation. Hemma hos Micke testade jag min leopardklänning tror att jag helt utan att bry mig slängde av mig kläderna framför både stackars Linnea och stackars Micke. I alla fall så drack vi lite öl lite det där söta sega jag inte kan stava till. Bayl...ies? Hur som helst åkte vi in till Torget och delade en flaska vin. Efter det behövde Linnea åka hem till Saltsjöbaden och förbereda sin återresa till Barcelona dagen efter. Jag och Micke fortsatte till Lino, haha. Vi är obotliga. Vi var inte där så länge men hann stöta på Damon som firade sin födelsedag där just denna lördag. kul kul. Jag och Micke som inte någon av oss har allt på rätt plats med lite alkohol i kroppen sjöng låter med en och samma text. Hehe gjorde alltså om de schlager som spelades på Lino. Just då tyckte jag att det skulle bli jättekul att skriva vad vi sjöng här, men just nu har jag inte vokabulär och humor att skriva det här. Det var något jag tror bara speciella människor skulle skratta åt vid rätt tillfällen hehe. 
Efteråt åkte Micke hem, mamsen skulle komma dagen efter. Jag åkte vidare... alltid om hetast runt 1snåret mohaha. Jag åkte till Högdalen men hoppade av fel i Bandhagen först. Där mötte Matti mig och fram till halv 9 på morgonen satt vi och diskuterade livsnödvändiga faktorer som anledningar till olika handlingar. (Usch vilken mening, för många långa ord)

Idag har jag bara legat. Legat vaken nästan hela dagen för att kunna sova i natt. Drack ju som tur bara 2 folköl på "festen" i Högdalen. jag blev förresten utskälld av en tjej som stunden innan pussat mig på kinden efter att ha fått gråta på min axel, hoho folk är speciella. 

Det var underbart att träffa Linnea. Hon är en fantastisk människa och jag längtar till vi ses igen. Skillnaderna på hur jag är och för mig bland människor känns påtagliga efter att ha mött henne i min verklighet. Barcelona var som en fristad och jag gjorde bara som jag kände. Även om jag är väldigt frisläppt som person här hemma med så måste jag hålla tillbaka på väldigt mycket och vara kontrollerad och uppmärksam. Därborta kan jag mycket mer bestämma vad jag vill lägga min tid och kraft åt och fokusera mer på att bara vara. Samtidigt känns det farligt när mina två världar möts och jag längre inte kan skillnad på hut och hut haha. Nä så farligt var det kanske inte...

VI pratade äganderätt. Jag försöker fortfarande befria mig själv helt ifrån till exempel svartsjuka behov till äganderätt. Jag vill sätta ordet min/mitt på så mycket saker och på något spirituellt vis har jag i min strävan på bättre kanske nått ett vägskäl. Jag har återigen börjat fundera över förhållanden. Tror att 95% av mina vänner har en partner på ett eller annat vis så det är svårt att undvika ämnet. Det är väl typ Anna, Tove och jag kvar på jorden, haha. I alla fall så har jag märkt i så många förhållande att den här grejen med att kunna säga "min" pojk/flickvän väger större än individen och det förhoppningsvis fina i att kunna vara nära en utomstående person. Det är där jag tvivlar. För i den grejen med äganderätt kommer också svartsjuka. Vissa baserar ju halva förhållandet på att vara svartsjuk och endel av dem skulle aldrig klara att vara tillsammans med någon om inte är svartsjuk. "Nä, men jag tycker det är charmigt på sitt sätt när han blir sur för att jag har killkompisar. Vadå det visar ju bara att han tycker om mig" Va? Var det så det skulle vara? Samtidigt vem är jag att döma...

Jaja, förutom min turkiska man har jag fått en beundrare till. Hehe det är en viss typ människor som dras till mig. Säkert jättefina personer men jag är ledsen, singelplikt med stämpel på ändan så som den svarta dockan på julafton.

Nu ska jag försöka somna om för det är ju inte lång tid till att jag ska upp. Godnatt kära medmänniskor!

Lördag

Sitter just nu i butiken och känner mig jättedålig för jag inte vet vad jag ska göra riktigt. Har varit i Linköping, var ute med Anna, mysigt att ses igen min kära vän. Hehe, vi som sticker ut på vårt sätt. Hon har en gullig liten rädd hund och en fantastisk lägenhet nära Linköping station. Vi var på Platå som absolut inte var värt pengarna men det var roligt att möta gamla klasskamrater som Ilhan, Dala och Tim men även Camilla Landberg var ute.

Har dåligt samvete för att jag inte umgås tillräckligt med min lillasyster. Kaffe är inget bra för kroppen, man får ju ångest haha. Sedan har jag dåligt samvete för att jag adlrig träffade min myket fina vän Camilla.

Idag ska jag eventuellt träffa Linnea. Hon är hemma från Barcelona, åker tillbaka imorgon. Det ska bli så roligt att äntligen få se mitt hjärta! Så fina vänner jag har. De är bara väldigt utspridda och det blir svårt att ha en normal kontakt md alla, men de vet säkert att jag tänker på dem, om inte hoppas jag kunna visa hur mycket de faktiskt betyder för mig. Spännande det där egentligen. Med nya vänner. KLinnea lärde jag känna tillsammans med Janna i Barcelona. När man är hemifrån i ett land där man inte behärskar språket är det så lätt att komma någon nära. Sedan tror jag att man möter lite likasinnade människor som lämnat hemlandet och tryggheten i hopp om att äventyra litegrann. Nu är ju inte Barcelona på andra sidan jordklotet direkt men i och med att jag umgicks med väldigt många människor, få som talade engelska och färre som talade svenska finner man sig själv. Man finner även det fina i andra människor. man lär sig värdera och uppskatta, kanske inte man men JAG.

Jag har verkligen gjort mitt och trivts i detta helt tokiga år. Sitter här och summerar och funderar. Det har varit ett oerhört svårt år och många av mina val har inte gjort det lättare men vilka upplevelser och vad mycket rikare livet har blivit. Jag har även lärt mig att uppskatta det jag har. Jag jobbar ju lite i butiken här på Timmermansgatan och det var skönt att komma tillbaka och dessutom vara välkommen. Jag behövde kanske resa iväg ett tag. Det farligare att ju mer jag är borta ju mer lust får jag att åka igen. Självklart ska jag tillbaka till Barcelona men det finns även fler platser jag vill se.

Mycket av det som hänt har jag att tacka mr A. Han har hjälpt mig i min utveckling och även om han inte alltid funnits där och ibland egentligen gett mig en käftsmäll (inte ordagrant) har jag varit tvungen att hålla mig på mina egna ben och inte förlita mig för mycket på andra. Jag kanske är rätt så godtrogen när det väl kommer till sak. Eller nej jag ÄR godtrogen....

Jaja nu ska jag i alla fall försöka hitta något att sysselsätta mig med eftersom jag får betalt för att arbeta inte skriva. Kram på er alla från min sentimentala stund här i nästet på Timmermansgatan!

lite bilder

Jag gjorde som sagt fina pepparkakor och såg till att de verkligen fick prägel av vem som gjort dem..

jag hade en cool frilla idag, julafton

innan jul har jag varit sjuk och sett lite annorlunda ut...

och nu är klockan för mycket för att jag ska leta fler bilder.. God Jul och ha en fortsatt trevlig helg, jag ska ut och leta nyårsklänning i rean... uschan....

Knäck och ischoklad

Uschan, vad trött jag varit idag. Satt hos Christoffer hela natten, drack lite rödvin och prata skit. Städa hela kvällen igår och diska och förberedde allting. Vid midnatt skickade jag sms till familjen som satt i bilen på väg till stora staden och skrev att jag gått ut. Jag släckte ned hela lägenheten, tände ljus, satte på en julskiva i form av opera (:S) värmde glögg och väntade på att de skulle dyka upp. När dom kom överrsakade jag med nybakade lussebullar och glasyrade pepparkakor. Då vart det glada miner. Jäjä, idag var jag och Jenny på stan. Stresshandlade mina två sista klappar. Till Sofia och Mats... Sofia har gått och gömt sig på sitt rum vi andra syskon Hultman/Pettersson har klätt julgranen gjort ischoklad och knäck. Nygifta paret Sandin har stängt in sig på sitt sovrum de också men för klappinslagning, sägs det i alla fall.

Stackars Christoffer igår. jag hade druckit kaffe under dagen så jag pratade säkert sönder hans hjärna. haha, inte för att han vore den första.

Det har visat sig att jag har en till allergi förutom mandlar, någonting i lilla menyn, Fridas och eriks potatis och kötträtt, jag tål int eheller julgranen. undrar hur långt min kropp tänker ta detta med att bara bryta ned sig själv. Det blir väl upp till bevis. men inga sådana tråkiga tankar idag. Det är trots allt dagen före doppardagen. jag saknar snö men jag har min fina familj runt omkring mig och känner mig allmänt barnslig. Guuuuu så mysigt.. bara tråkigt med allt tv-tittande.. aja jag får ta och anpassa mig för nu är jag ensam kvar i köket!

God Jul och varma kramar!!!

tragisk

som jag kan tänkas vara, delar jag mitt egna sällskap med den andra koppen glögg nu. Finfint ska det vara, upptappat i en av mammas få stora temuggar. Det är csi på tv, vilket jag borde sitta klistrad vid men sedan jag hittade var man kan se alla före de gått på tv missar jag ju ingenting då jag redan sett avsnittet.

Det kan ju verka väldigt ensamt att dela ensamheten med csi och glögg men det är på något sätt fint att kunna blanda ut julefriden på egen hand med en gnutta alkohol. Ska jag vara helt ärlig så börjar det klucka lite i magen när jag rör på mig dock.

Ensamhet är ju vackert på sitt sätt och framförallt väldigt lugnt. Skulle vilja sätta mig ned med min stickning, kärring som jag är ibland, men jag vet inte var den är och har framförallt inte tid med det. Ska egentligen duscha städa och diska först. Jag gillar ju människor men jag gillar att vara själv också. DÄremot så känns det lite jobbigt ikväll fr jag är väldigt kluven. Tove och hennes gäng ska ut och jag har ju en ny klänning jag skulle vilja köra in, men däremot så måste jag vara pigg och inhandla de sista klapparna i morgon, efter det tänkte jag mysa med familjen och hjälpa mamma med allt stök i köket, måste ju vara en förstklassig dotter nu när min ålder flyttats tillbaka till 16 här under mammas tak. Jag säger då det....

Feliz navidad, te extraño Barcelona y quiero regresar pronto... pero vale la vida es la vida, y mi vida es mi trabajo, que yo tengo aqui en suecia ahora... maldita mierda

Julstök

Sitter med Faranak på telefonen och diskuterar. Stan vid Stångån... det är vad vi pratar om. Hon har besökt vår hemstad med de fina kvarteren och de världsbästa krogarna:) På något lustigt vänster blir det mest att vara full när man är där och hälsar på. Men visst älskar vi hem... 

Jag har gjort revbensspjäll. Hus mor så det heter duga. Jag och Sofia bakade lussekatter men brände sista plåten. Hehe, de med russin på, så vi blev ju inte heller lidande. Sedan gjorde vi även glassyr som vi sölade ned färdigköpta pepparkakor med. Eller, jag sölade ned, förutom de med mina EGNA motiv på och Sofias blev superfina. Hon är orolig över att jag ska ljuga för de andra och säga att det är jag som gjort de fine eftersom hon var tvungen att åka till sin mamma.
En riktig husmor bor i mig, förutom att jag inte ser fram emot att städa och diska allting nu.

Snö, jag vill ha snö, måste jag åka till Norrland då? Tänkte att jag någon gång denna vintertid skulle ta mig uppåt och ställa mig på skidor eller snowboard. Wohoo, skulle vara roligt att på egen vilja slå mig gul och blå. Men Norrland... är det inte väldigt kallt där? Jag har ju aldrig varit ovanför Märsta så det lär bli som att åka utomlands... skulle vara coolt att se pingviner och isbjörnar i frihet, inte bara i djurpark.

Jag måste nästan ringa Tove för att få en dagens av henne men har fortfarande Faranak i telefon. Hon berättar bara allt hon passerar i butiken nära sig. 

Tove vill gå ut i kväll. Det är måndag. Vi får se hur det blir med den sakenh vad Erik säger eftersom min fina familj kommer upp från Linköping senare. Ååååh, måste röra mig från datorn och börja städa. Ingen luuuuust. 

Well well kan ju byte sida till fb så länge i alla fall... Bild på mina fina arga pepparkakor kommer upp sen när jag hittat sladden till mammas kamera.

See you later aligator...

Söndag

Wohoo, sol idag!! Måste ta mig upp ur soffan Är så försoffad efter att har legat här i mer eller mindre ett dygn. 
I fedags hade jag en mysig kväll med Emelie, vi åt taco och drack cider, hehe, och öl. Spelade familjespel med hennes karl och hans vän Christian. Efter att turturduvorna ville börja dra sig till kojs gick jag och Christian ut. Anchor för hela slanten men bara en timme. Mycket mycket trevligt.

KOm på att jag drömt att jag var gravid i natt. LÄSKIGT!! Jag hade en rätt stor mage och ont i ryggen. Hmm tolkar inte drömmen så mycket mer tillräckligt jobbigt att ha drömt det.

Mr A är ju i Barcelona. Det är rätt tomt. Han utgör ju en stor del i mitt liv och jag vänder mig till honom med mycket saker. Nu kommer vi inte ses på ett bra tag, men men så var det ju vid den här tiden förra året också. 

På tal om Barcelona. Jag längtar tillbaka så läskigt mycket. Däremot får planerna ligga på hyllan. Nästa år, så som Lina, jag och David konstaterat och räknat ned dagar för, ska bli vårt år. Nu ska saker och ting vända. Allt ska bli bra, 2008 har varit det lustigaste och kanske det jobbigaste året någonsin. Efter mycket förändringar under 2007 blev 2008 jobbigt och mest svårt att försöka vara stark genom allt. Usch usch usch. Samtidigt har det varit ett bra år då jag lärt mig göra mig förstådd på ett nytt språk, jag har rest och besökt Los Angeles, Turkiet och Barcelona i 2 vändor. Jag har träffat så mycket nytt folk och utvecklats som människa. Det är jag tacksam för.

Dagens Tove är en situation där jag och Tove pratar i mobil. Då bodde hon fortfarande hemma och det ringer i hemtelefonen. Jag hör hur det ringer samtidigt som hon springer runt och letar och hon letar länge.... Efter en stund tror jag det är hennes pappa som säger men Tove, ljudet följer ju efter dig kolla i fickorna, och där var den. Därför kallas Tove för piiip piiip. :D

Fint väder, upp ur soffan. Julklappsinhandling, jag har ju bara köpt EN. Hehe fast åstadkommit vissa själva. Men men okej hoppas ni får en fantastisk söndag, det ska jag! Ses på stan!


Gårdagen

Usch vad jag inte vill lämna min minimala men oerhört sköna säng just nu. Fullt förståeligt efter 3 glas vin med Maria på Soakbar igår. Ääääntligen träffade jag min kära vän igen. Vilken jäkla babe hon är. Nu ska vi fira nyår tillsammans på något som verkar vara en snygg fest. Hur sjutton ska jag samla till hennes glans?  Det löser sig säkert, om inte annat blir de lösfrallor, extensions, glitter, urringat och rött läppstift, mohahahaha. Nä inte hela paketet

Blev sminkad av Natia igår. För att vara så outbildad har hon en grym känsla för färg och form. Däremot så gillade inte mitt ansikte allt pill och jag blev helt svullen. Mina ögon var knallröda, detta innan vinet, och när jag tog bort sminket blommade hela ansiktet rött...kul... gråter så in i bomben bara nu när jag varit vaken 20 minuter.

Paula är sjuk och har avbokat sin kvällssminkning. Har en sminkkurs idag, det blir kul och som sagt så är det butiken som gäller idag igen. Eventuell lunch med Maria och middag och några öl med Emelie ikväll. Världens schema. Måste hitta mig en väska.... Har inte tagit tag i det ännu. Shit får sy mig en påse annars hehe, som i ettan på Folkungaskolan... då tyckte jag att jag var tuff.

Gårdagens Tove är när hon var i en fin chokladbutik med, jag tror det var hennes bror och någon mer, så tittar hon på förpackningen av en chokladkaka där det står 56% och säger, "Åh, titta är det rea?"

:)

Ha en bra dag nu måste jag gå upp...

Nya tider

Jag går inte runt och ångrar saker jag gjort, men det jag redan glömt behöver jag inte komma ihåg.jag går inte runt och ångrar saker jag gjort men det jag redan glömt behöver jag inte komma ihåg

Dagen som gått

Idag jobbade jag i butiken. Hmm... det var väl som vanligt. Sålde rätt fint o gjorde lite skyltar, ack så skönt att få lite utlopp fr min kreativitet.
Tove kom och sminkade Paula. Efter det övertalade Tove mig att äta dyr indisk mat. Ajsen i plånkan vettja! New little india eller något sådant hette restaurangen. När vi skulle beställa fråga jag Tove vad hon skulle ha, eftersom jag själv inte är insatt i den indiska matkulturen och (observera DAGENS CITAT) "JAG  VÄLJER DET SOM LÅTER SVENSKT, CURRY!"
Sedan ska man inte döma Tove för det men man kan ju undra...

Vi började då diskutera alla roliga saker hon har kläckt, inte alla för då skulle middagen blivit för lång men härmed så ofta det går kommer jag att dra citat ifrån Tove. Dessutom har hon en samling kommentarer jag sagt också, fast de är snarare elaka, tyvärr. Tänk om man kunde minnas bara det goda:)
Romantisk var restaurangen i alla fall, lägger väl upp en bild när jag skrivit klart här. Kul, Tove och jag romantisk middag spontant en tidig onsdagkväll i vinterns mörker.

Från det ena till det andra. Min väska gick både sönder och fick en hel öl i sig i måndags, minns faktiskt inte om jag skrev om det igår. I alla fall så har jag haft det fjantigaste i väskväg idag. Jag fick knappt plats med glasögonfodralet. Skulle köpa en nya.. men de pengarna och den tiden gick till indisk mat. Sketet....

Funderar över nyår. Bojkottade ju förra året hängde i mr. A's lägenhet tillsammans med Spaak. Jag var så bakfull att jag inte kunde stå och skulle jobba dagen efter. Vad ska jag göra i år? Funderar på att under dagen stå i butiken och sminka folk festfina inför det nya året sedan kommer Tove och vi gör oss festfina och sen åka hem korka upp en flaska vin och sticka. Kanske för att lyxa till det köpa vindruvor för 39.90 asken och sen somna innan Paris och eiffeltornet har visats på 12slaget.

Har klippt till min lugg idag också den blev kortare än vad den skulle dock
romantisk middag med tove 

Nu borde jag städa istället, kanske skänka en extra tanke åt min prins i Turkiet som precis friat. Kan inte riktigt bestämma mig. Mia uttryckte sig väldigt bra "Nina det är inget att fundera över du lär aldrig få ett sådant här bra erbjudande igen". Jag kan faktiskt säga jag älskar dig på turkiska, seni seviorum men jag vet inte hur man stavar...

Puss kram o klappen, bara för att vi pratat om Ola idag...

Tankar

Mina provglasögon har kommit. Måste ha nya, METHA råkade ju slå mig i ansiktet när vi var i Turkiet så de blev för stora. Råkade och råkade....
Skitsnygga bågar var det i alla fall. Kan jag få alla tre?

Jag pratade med Tove i telefon. Hon är ju helt tokig och vi skrattar åt konstiga saker. Vi diskuterade skillnader mellan karlar. Hur ska de vara egentligen? Det låter så pretto med att säga att de ska ha moral, hehe kul att jag pratar i flertal, men vi är trötta på den här överdrivna grejen med en massa fina komplimanger, blommor och någon som drar ut stolen. Det kan väl vara kul en gång men smöra för fabian inte. Var hellre dryg och visa att du är en karl. Hahaha

Sabina, hon har varit med sin Anders i evighets evighet. De fungerar fint ihop. Nazanin har ju också träffat sin. Äh nog om karlar det är bara för det är kallt jag funderar över sånt.

Tittar på ett helt sjukt program på tevä. Kalifornien under kniven. Helt galet, jag har väl också tänkt på operationer någon gång men det är ju jag och mitt skeva jag. Däremot att göra är en annan sak. Människorna har så fel värderingar. Bygga upp ett självförtroende på att förändra till en helt sjuklig bild av hur man ska se ut. Och en av kvinnorna börjar känna att det är tid att träffa en man, därför måste hon operera sig? Det roligaste är att när doktorn pratar om brösten han gör just nu så säger han att de blir så naturliga det går att bli. Va? Jag som trodde mina var så naturliga som det går. Ojojoj, för evigt kommer jag vara singel om man ska behöva gå igenom sådana saker.

Denna extrema hets kring utseende är ju inte bra för barnen. Vill jag verkligen att mina döttrar ska växa upp och vilja se ut som en massproduktion av Cindy? Vill jag att mina söner ska växa upp och behöva pumpa muskler och vara solbrända? Nä tacka vet jag att vara rund över jul när det ändå kan behövas extra hull för att klara kylan och även om jag är vit så det bländar så trivs jag så fint i det. Mina barn kan gått ha råttfärgat hår vara blåa eller gula så länge de mår bra. Prioritera välmående och psyke, hehe bara för jag är så bra på det själv. mohahaha. Erfarenhet mina kära.... å detta blev inget bra jag delar nog upp den här i flera delar sedan för nu har det verkligen blivit virrigt. Men man ska skriva ned det man kommer på tjupp tupp

Och så var en oskuld till borta

Det här var ju inte roligt jag förstår ju ingenting. Och inte var jag säker om jag skulle göra som alla andra och börja blogga. Känns rätt fjantigt och jag har alltid tyckt att typ ALLA, förlåta mina goda vänner, bloggar är tramsiga. Men jag är ju en 5åring så jag kan la fjanta mig jag med när jag inte har något bättre för mig.

Nina heter jag och är ingen speciellt viktig person. Inte idag, idag är jag bakfull, illamående och odräglig. Älskar mig själv dessa dagar. Det är då sanningen kommer fram.

Pratade på msn med min kära vän Linnea. Hon bor ju i Barcelona där jag lämnat mycket kärt och speciellt halva min sommargarderob och ALLA mina sommarskor. Mindre smart. I alla fall så har jag kommit fram till att jag är en av de mest patetiska och blödiga människor jag känner. Något har hänt. Förra hösten var jag iskall, och snygg. Nu är jag mer... kär i allt. Ge mig lite uppmärksamhet och jag ger dig mitt hjärta. Kanske inte för en lång stund utan er som en förskolekärlek. Kort och intensiv, sen kan man vara glad om jag minns ditt namn. Jag låter kanske hemsk men jag är nog mer barnslig. 

Jag har ju bott 4 månader i Barcelona. Jag längtar tillbaka. Men samtidigt efter allt runtfarande och flyttande skulle det vara så skönt att bara slå sig ned lite. Det är säkert min bakfylla som öh pratar. Jag är ju intensiv och nä nu kommer jag inte på ordet. I alla fall har jag svårt att ta det lugnt. Måste träffa nya människor ha mycket på gång hela tiden.

Har äntligen blåst liv i min kreativitet. Har börjat rita igen, funnit en ny form av konst, hehe. Tuschpennor är fantastiska. Jag har sytt tre kjolar, FÖRHAND för mammas symaskin gick sönder, så har jag stickat 2 halsdukar enkelt men effektivt sytt hjärtan i plysch med paljetter o pärlor haha, och pärlat cirka 2000 halsband. De säljer jag i våran butik på Timmermansgatan ta en kik förbi vettja.

Jag är så förtjust i någon. Bara just nu och uj vad jag inte är bekväm i detta. Måste tänka iskall igen.

Igår träffade jag min absoluta favoritkostymör stylist eller vad man kan kalla henne SABINA, vi arbetade tillsammans på Lena och Orup's show på chinateatern här i kungliga hufvudstaden. Vi hade inte setts på säkert ett år så det var jättefint. Hon inspirerar mig. Sedan åkte jag hem till Tove i fruängen. Det var kul vi smugglade cider ut från en krog. Busiga som få. Efter det åkte jag till Anchor och träffade Samin. Jag blev dräggigt full och tiden sprang iväg. Jag är ju lite av ett drägg, men jag är ju mig själv. :D

Nä nu får jag väl avrunda skulle kunna skriva i en oändlighet men jag går väl tillbaka till facebook igen. Eller min andra syndarblogg mohaha.

Tjupp tupp och 2 koppar kaffe!

RSS 2.0