tuffast i stan

eller inte... inte jämt i alla fall.

Har sådana sömnproblem. Har haft det några veckor nu, minst två. Det är så jobbigt jag vaknar av att jag svettas, att jag fryser, att jag drömmer mardröm eller bara av mig själv och ingen annan yttre fakta. Så fel att det så länge jag kan minnas har existerat perioder som denna i mitt liv. 

Jag gjorde något jag skulle ångra idag. Jag gjorde något jag trodde jag skulle få äta upp. Ingenting kände jag när jag steg upp i morse. Inte ett uns av ångest eller oro. Så ska livet alltid vara. Man ska inte hänge upp sig. Man ska inte älta. Vill man må dåligt så får man väl göra det då.

Visst ska inte allt vara lätt och glatt. Man ska absolut få gråta och ligga på botten en stund men återigen, man ska inte hänga upp sig på saker man ska inte älta. Jag bestämde mig för cirka ett och ett halvt år sedan att nu ska jag mot alla odds bara må bra. Jag fann mig själv ansvarig för min egen lycka och välgång. Jag har inte fått mycket gratis i livet, och det är jag glad för, jag har lärt mig att kämpa. Jag känner mina vinster så som jag känner mina förluster men jag njuter av känslan att leva, att få känna att jag lever. 

Förlåt alla jag kommer dra över en kam nu. Jag vet att ni inte har det lätt. Men jag är så trött på människor som bara mår dåligt, som bara pratar om hur dåligt allt är. Vet ni vad? Jag var också sådan, mer än 18 år har jag varit sådan. jag var en tragisk deprimerad skillsmässounge redan på dagis. Men jag bara ville inte vara den personen något mer. Jag har varit hos massor med läkare och många tycker sig finna kroppsliga bevis på min deprimerade vardag. Men neeeeeeej, jag vägrar. Ni kan säga vad ni vill för lite endorfin för mycket histamin. Jag kämpar vareviga dag med att må bra, att njuta av småsaker att se till att balansera upp vad dt nu är som är "fel" på mig. Och det går bra. Därmed... jag är så trött på er. Ursäkta jättemycket men livet är inte lätt. Jag har det inte heller lätt men jag mår bra fr att jag har bestämt mig att må bra. Någon gång ibland händer något jobbigt, någon säger något fult eller liknande och då mår jag dåligt, en dag eller någon timme ibland lite längre tid men jag låter det inte äta upp mig. Jag vill hitta ursäkter till att leva inte slippa undan och gömma mig under täcket.

Nu ska jag försöka sova och jag hoppas att ingen tog illa vid sig av detta. Det är inte meningen att trycka ned någon annan bara uppmuntra till att förändra saker. Man kan inte alltid förbättra allt, inte på en gång i alla fall, men man kan göra små ändringar... även i det lamaste jag...

Godnatt på er Sverige! Vi ses i drömvärlden!gråt ibland, förutom huvudvärken brukar det kännas lättare efteråt

strunt samma då...

Ligger i min säng. Har inte sovit nästan någonting i natt, men kan ändå inte sova. Funderar i och för sig en del, inte för att det skulle vara en engångsföreteelse.

Jag vet inte riktigt hur jag ska forma livet just nu. Det känns ju ganska framgångsrikt att ha hunnit med en del i alla fall. Jag gör det jag vill göra. Men nu börjar mitt hav av idéer torka. Jag vet inte hur arbetsveckan ser ut än kanske mer än dagen innan. Det stör mig däremot inte men det vore skönt att veta att man kommer ha råd att leva. För som det ser ut nu så är det inte möjligt. Jag klarar mig i en månad eller två till sen är det illa. Jaja, jag kommer ju alltid på något, aldrig har jag gått lottlös om jag inte själv valt att gå utan lott.

Jag har hängt med Mixi. Igår var vi ut en sväng. Jag, Björn, Mixi, Andreas och Niklas. Hela bunten... det var faktiskt trevligt. Det var till och med jättekul. Det var ett så speciellt dygn det dygnet. Jag hade jätteroligt... och det är jag tacksam för. Sminkade en tjej i butiken som på min väg hem från Mixi. Hon blev superfin, om jag får tycka. Snorar o har ont i halsen dock. Suuuuurt...

Jag har varit sååå mycket singel denna vecka. Nej inte dejtat eller något sådant, utan bara varit väldigt själv och spontan. Sådant gillar jag. Jag har varit supersnyggt stajlad då vi var på eventfesten för releasen av nya hudvårdsmärket av Caroline Winberg tillsammans med Stockholmsgruppen. Kändes mycket viktigt och fint. Sedan låg jag en hel dag och var allmänt äcklig, sann, bakis och allmänt Nina i hela dess prakt, sådana dagar jag älskar mig själv. Jag är nästan alltid snygg bakfull. Det är hemskt men sant. Så skön och bekväm i livet... vandrade runt i Mixis lägenhet i för lite kläder men bara var. 

I alla fall så tänkte jag avsluta min vecka med att imorgon raka benen, göra fotbad, ansiktsmask... ja, en sådan slapp dag där man bara tar hand, så att när jag går till butiken på måndag kommer känna mig som en pånyttfödd människa.

Flickor ta hand om er själva, pojkar ta hand om alla flickor!
Kram o klappen

Usch

Känner inte alls mitt vanliga ta livet med en klackspark humör närvarande. Känner mig less, trött, hängig och ointresserad. Tråkigt nog så känner jag mig irriterande "tjejig". Sådär gnällig gällande att hänge upp sig på småsaker. Vill inget annat än att hitta tillbaka till min styrka, som må kunna tolkas bitter men inte alls har denna gråa jargong som vardagen idag.

Jag har sovit 14 tmmar... skulle kunna sova 14 till. DÅ är det väl illa? Ikväll ska vi på ett event, alla vi sminköser, det ska bli kul att vara alla samlade, bara att jag skulle fått in pengar idag och hade jättelust att shoppa, men dom pengarna kom inte.... det gör mig ÄNNU argare....

usch vad besviken jag är på världen. Skulle det inte vara mer än såhär? Depp depp depp o sen fest fest fest.... trots att fest inte känns som ett bra alternativ för dagen...

hej på er

Micke Mårtensson

Hejsan, det var länge sedan va? Sitter hemma hos min fina vän Micke på Kungsholmen. Han har fått jobb på Astrid Lindgrens Värld i somras. Det är jättekul! Åk dit, gjorde jobb där -07 o det var superfint!!!

Vi sitter som sagt här och dricker lite bubbel, mamma vet bara att jag fikar. Jaja, det vore ju inte första gången.

Tove kommer gästblogga här lite som jag vet hon planerat. Men hon skriver dom ju aldrig, o känner själv att jag inte skrivit så mycket senaste tiden.

Jag var i Fjällen en vecka o lärde mig åka snowboard, suck you all fuckers i Barcelona som tyckte att jag bara var fjolla. Jag var en gud på brädan. Haha lite självförstroende.

Magnus var med. Vilken fantastik människa. Är ju lite labil och ganska mycket konstnärs-själv och han är mer Svensson. Men vi hade ju kul den dagen han var med och åkte en dag i alla fall.

Jobbade på Singing Bee i söndags, det var fint det. En av dansarna pratar spanska o jag fick föra diskussion med henne. Det var kul men otroligt fjantigt nervöst att pröva det lilla knaggliga jag minns av spanskan.

Alex kommer hem imorgon, eller idag? Han ska hem till Sverige en stund i alla fall, borde antagligen ta en öl med honom någon kväll innan han åker tillbaka till Barna ikväll. Saknar Barcelona fortfarande men inte länge till. Ska i alla fall dit väldigt snart och även till Turkiet i slutet av mars. Jag o Metha och Tukriet som inte ens visat sig ha OKEJ vin. Ölen stranden och solen gick bra i alla fall. Dock måste jag ha med större kläder denna gång eftersom turkarna blev helt skogstokiga. ALLTSÅ inte för att jag hade små förra året, men i år blir det collegetröjor.

Puss o kram på er, inga tankar inga åsikter denna gång...bara uppdatering. Platoniskt och ointressant men ändå skönt att skriva något.

Hej svejs

RSS 2.0