jag önskar dig...

all lycka! Du ser glad ut när jag ser dig på bilder. Du ser lycklig ut. När jag träffar dig ser jag bara smärta (n). Du kommer komma långt hur du är gör. Det har gått så många år, men vi vet båda två. Jag hoppas att du inte känner som jag men min egoism är överlägsen och jag är tacksam. Jag har inget slut med dig. Du kommer att finnas för alltid, lika länge som mitt alltid. Jag hoppas att vi ses igen och hittar rätt. Vi kan få vara lika trasiga det var så fint att dela halvan av sig själv med någon. Det finaste jag känt och varit med om. Jag saknar dig. Jag saknar dig alltid. Jag saknar dig hur livet än ser ut för du och jag finns inte mer. Vi har sedan länge inte existerat för även om vi setts igen så har vi gått även om nakna och så nära man kan vara, så långt ifrån varandra på egna väger. Är det ett skydd? Det finns ingen anledning att nämna namn men jag insåg nu att jag saknar att säga, nämna, skriva ditt. Du är Du med stort D. Efter såhär många år vet man att samma grej kommer inte två gånger. En annan kanske. Men inte Du. (Och så länge det inte är du kommer jag inte att vara fullkomligt tillfredsställd.) Om något någon gång skulle hända mig hoppas jag att någon av de vi delade visar detta och allt annat för dig. Någon som berättar. Och ifall något skulle hända dig skulle en del i mig dö. Jag dör inte utan dig men när jag dör är det utan dig.
Jag vill uppleva dig. Jag vill känna dig. Jag vill vara där igen. Jag ångrar inte för det som hände skulle hända annars hade vi och vår värld slukats. Vi hade haft ihjäl varandra. Det var fel tid. Något så relativt men något så relevant som tid. Du var relevant och jag var relativ. Jag var relevant och du var relativ.
Fina fina vackra du. Jag har gråtit så mycket. Jag gråter än om än inte nu. Jag har skrattat vi har skrattat. Vi skrattar när vi pratar om dig och hela stora lilla familjen saknar dig. Det gör ännu ondare.
Jag vill inte ha dig nu. Jag vill inte ha dig sen. Vi blir aldrig desamma för vi kommer aldrig läka. Det är passerat och redan upplevt. Du var den viktigaste jag hade dött för dig.
Din flicka är fin. Hon är verkligen jättefin, hon har en god utstrålning.
All lycka till er men framför allt all lycka till dig. Jag vill bara att du mår bra. Jag skänkte en tanke, åter en. Du finns i mig för resten av livet och därför snälla Josef ta hand om dig
utan en tår

Jag är så...

AAAARRRRGGGG. Jag har blivit jätteduktig på att klippa människor som inte vill mig väl, men cokså duktig på att klippa de som inte stimulerar mig. Nu är jag trött. Igen o igen o igen. Är jag så jävla hyper? Då fattar jag faktiskt inte att jag har så mycket vänner som jag faktiskt har. Dra åt helvet alltså
stavfel jag vet, men nu är jag trött, förbannad o ska sova.
Godnatt alla fina därute!

RSS 2.0