poeten i min kropp

Jag är född konstnär. Jag är vilsen jag är stark men svag. Jag är en bomb av känslor som tickar på övertid. Jag går sönder och pusslar ihop mig själv igen. Nu har jag äntligen skrivit något. Min melankoli är över och jag känner igen. Tyvärr när jag känner minns jag smärta, oro, lidelse. Som en riktig konstnär. Men poesi och konst kan rädda. Jag är förvirrad i min situation men alltid starkare än någonsin förr. Jag står på toppen av ett berg och når snart min himmel men med en bit till att växa sträcker jag på mig och försöker hämta andan efter min klättring. 

Nu ska jag sova bort mina tankar innan jag delat för mycket av min insida med en publik som aldrig talar.
Godnatt min vän, vi ses i drömmarnas värld, leta bland träden där sitter jag.


underbara jag

svettig och röd som en tomat. I mitt vackraste lag, förutom på bakfyllan. Nä usch, just nu är jag inte så het.. eller jo men det beror om man räknar i temperatur eller ej:)
Kom precis hem efter en joggingrunda med Jenny. Vi joggade 5 minuter och gick i 5 sen sprang vi 10. Hon SPRINGER, ska aldrig be henne om en joggingtur igen. Det är inte okej. hon har tränat så många år nu och är 8 år yngre. Jag har druckit öl och kommit hem från semester i barna som aldrig är nyttig trots att man promenerar en hel del där. Nä fr något flås hr jag inte haft på länge. 

I alla fall. Nu är jag nöjd. Stoffelix är sjuk, men skulle testa träna idag. Det är ju inte "friskt", trumvirvel för den. Jaja han är ju också ung i kroppen så jag får väl tro att ungdomar klarar mer än vi äldre, mohaha.

Nu ska jag vänta på att Jenny blir klar i duschen och hoppa in själv. Sedan ska jag ta och luska ut vad vi kan stoppa i oss till kvällsmål. 

Tjupp tupp ha en god kväll

tidig morgon

Nog för att jag vaknar tidigare än såhär då och då men väldigt sällan av mig själv. Jag sade till Jenny som är här på prao igår att det är så skönt dagar när man vaknar tidigt för dagen blir lång och man är vaken under de ljusa timmarna, men alltså, skärpning (!!!!) det menar jag ju inte så att jag själv behöver vakna såhär dags. Jag kommer ju att ara slut vid 4 i eftermiddag.

Jag saknar Micke. Jag blev så van att umgås med min fina vän och nu har vi inte skrattat tillsammans på jättelänge. 

Vad ska jag göra av dagen idag? Jenny är min praoelev som sagt och eftersom jag inte mår helt bra tänkte jag att hon bara skulle få sminka någon. Eventuellt åker vi till butiken en stund och städar lite. 

Usch vad dåligt jag skriver idag... lite beror det på att min tatuering, den nya i handleden rispar lite emot täcket och det kliar så för jävligt nu när det är skorpa.

Kram på alla

vrickad

inte jag.. foten...svullen eller vaddå?

Bababarcelona

Sitter här hos Janna i vårt regniga Barcelona. Inte mycket att göra är stan sover som ett barn lugnt till smattrandet av regnets droppar.

Det har inte hänt mycket denna gång. Idag har jag hjälpt Linnea över med lite nya saker till sin nya lägenhet. Vi åt lite på donken o gick sen o tog en kaffe på ett straightvänligt gayhotell. Nu är vi här o dricker lite vitt vin. Inte speciellt gott dock...

Jag har egnetligen inget att säga. Jag längtar hem. Saknar Micke... Micke vi måste ses snart. jag saknar Christoffer, vi får sova snart...eller vara fulla tillsammans. Sedan saknar jag som alltid familjen.. jag vill träffa alla när jag kommer hem. Jag vill mysa och känna mig hemma. Känner mig hemma här också men saker och ting har inte levt upp till min enligt mig låga förväntan. Jag kommer sakna mina bästisar här även mina festisar men i alla fall.. vi ses senare i livet igen!!


Jappjapp nu ska ajg koncentreera mig på vinet o Billy Idol.. det är fint det.. glömma regnet och söndagstristessen!!


Krama!!!!!

RSS 2.0