Morgon med Kasabian

British Legion, en mysig låt. Inte pigg start på dagen men skaplig. Har varit duktig och joggat o promenrat 2 dagar nu. Hehe, det är nu det börjar skita sig. Träningsvärken är inte lika överjävlig som igår så lite ny dos av detta borde jag kunna införskaffa till imorgon.

Ska snart iväg till jobbet. Rätt skönt att vara uppe så tidigt... tror jag ska gå lite tidigare hemifrån också och unna mig en kaffe i väntan på Rikard som ska köra mig ut till hangaren där vi spelar in Sveriges värsta bilförare. Idag blir en lite längre dag än vanligt. eller i jämförelse med vad? Hehe... inte så farligt lång. Imorgon är jag ledig och på lördag är det semester. Undrar om man har internet i stugan i fjällen?

Well, well. Välkommen hem ni trupper från söder och hoppas att tiden med snö och storm här i Sveriges känns svalkande och omfamnar er som en välkomnande famn hem till ert trygga...

Ha en bra dag!

Tjupp tupp!

nytränad

Har varit ute o joggat. Det har jag inte gjort på länge. Någon gång i Barcelona men jag blev ju bara sjukare dagen efter så det var svårt att hålla igång där. Pratade med Mr A idag. Han har det bra, jag med. Vi gömmer oss för våra problem och ser till o ha en hell of a time under tiden vi kan. Rätt sätt att leva, eller? Det var ju detta med problemlösning, men det är så jag är van att ha det och blir desto mer stressad då saker och ting inte snurrar.

Funderar på att så snart som möjligt ta några dagar i Barcelona. Måste nästan. Saknar mina kära och kan passa på att köpa smink till de som skulle vilja ha.

Först ska det bli ordning på saker och ting. Har börjat fixa med deklarationen. Nu jeklar blir förändring i livet. Ska studera. Magnus tycker jag ska bli målare. Kanske det kanske. Tänkte mr A skulle lära mig att bygga hemsidor. Det är kul, en stund. Precis som allt annat.

Har varit några dagar i Linköping. Det var skönt. Mina fina syskon har det bra. Jag har handlat mer pärlor. nu ska jag hoppa in i duschen och lägga ansiktsmask därefter sedan ska jag lägga mig och pärla.

Puss o kram till alla. En extra hälsning till Micke, du är fantastisk!


Jaja

Jo det var väl ett tag sen jag skrev. Lite delade uppfattningar med vad som tagit upp min tid, hehe. I alla fall delade historier. 


Well,well livet rullar på som vanligt. Känner en oerhörd stress i kroppen. Jag funderar på att börja studera. Inte studera som i högskola, komvux universitet... bara någon kurs för att lära mig något nytt. måste stimulera min halvdana hjärna i hopp om förbättring. 

Denna melankoli jag utifrån sett mig själv acceptera och liksom bara supa i mig är inte något vidare trevlig. Jag finner mig själv halvdan i det mesta och i ett allmänt förvirrat tillstånd söker jag tröst i en främmande famn av kontrollerat kaos. Kontroll över huvudtaget skrämmer mig. Jag gillar ju att ha kontroll över mina saker och mitt liv, men jag gillar när det snurrar fort i karusellen. Allt övrigt kontrollerat ger mig en trygghet för stunden som jag sedan snabbt ändrar åsikt om och allt känns snabbt grått och tråkigt och åter måste jag sedan spinna iväg till nya platser och nya människor. 

Jag saknar Barcelona. Av alla trådar jag bara skulle dra lite i när jag kom hem har jag snurrat in mig själv och liknar mer en kokong. Lite panik i tanken på att behöva stanna på ett och samma ställe. Eller behöva... snarare är frågan hur mycket jag vågar spela med? Av det lilla jag har i livet just nu borde jag inte satsa något egentligen. Dock känner jag mig själv och jag känner för att sparka lite fart i livet. Trots att jag typ ALDRIG lyckas med första tanken kommer jag alltid någonstans och sätts på prov i mitt sätt att leva livet baserat på problemlösning! Oj vad snurrigt detta blev idag men det är precis som jag tänker och känner i dagarna, timmarna och sekunderna jag andas här i mitt lilla flickrum hos mamma i Spånga.. 

Kram på er alla underbara!

RSS 2.0