mys

med katterna. Tillbaka i Mixis lägenhet. Jag hade en konstig kväll igår. Den var skrämmande, jag såg en liten livrädd själ och kom ihåg hur det är att vara rädd, den rädslan. Det löste ju sig ändå men det var mer än jag behövde minnas.

Nu pratar Lilly Sue i sömnen, heh. Jag borde också sova men jag väntar nog en stund.. godnatt i alla fall

det sjukaste

har hänt och hela mitt huvud snurrar av virvelvinden inuti. Japp, det är det sjukaste. Haha fy fuck... vad gör man? Nä jag vet inte.. oj oj oj denna stackars hjärna behöver sova. Dagen har varit lång, men snart tar vi över världen. Lite hjälp på traven skadar inte men wtf kämpa är kämpa ska börja bygga min barriär för motståndet jag kommer att möta...


Jag förlorar aldrig. Jag vägrar, jag har förlorat en gång och aldrig igen ska det gå så långt. Håller mig själv hårt i handen och hjälper mig själv genom detta virrvarr så träffar jag mig själv på mållinjen. 

Ordbajsat idag med då, men jag kan för första gången inte få till uttryck nog för allt som hänt och kommer att ske. Allt tog en spännande tragisk bekräftad förlorad underbar och hoppfull vändning idag. 

Nu måste jag sova... 2 o en halv timmes sömn innan jobb var inte att rekommendera...

Love N

jo då...

jättekul att gå upp kvart i 5 imorgon. Sminka sminka sminka...

Jag har levt ett så okristet o osunt leverne senaste tiden. Det ska väl få vara så ibland. Det får bli lugnare framöver. Jag är ju typ pank, vilket inte gör så mycket egentligen, det bara begränsar frihetskänslan en del, men det gör mig ledsen när jag tänke rpå att jag så gärna ville åka till Vimmerby o träffa Micke och hans Johan och att jag ville åka till Barcelona en sista gång innan alla mina fina vänner flyttar i augusti. Vi står i en tid av förändring. I alla fall jag och jag kan inte säga att jag trivs med det, men det är utanför mina möjligheter att kunna förändra och skruva tillbaka. Oj oj... djupa ord..


Ja då, det är ju ösregn. Jag gick ju iofs o njöt a det på vägen hem. Det är ju fantastiskt att känna att var droppe, små små, gör en lite blötare och till sist när man är dyngsur bara fortsätta att sköljas över. Förstås så länge man har nära hem och tillgång till varmvattensdusch och torra handdukar och kläder. Mm regn!! Jo tack, det gör mig faktiskt inte så mycket, det är mysväder. 

spenderade gårdagen på akut och sjukan. Fy alltås. Svensk sjukvård. Så förnedrande. Kärringen i receptionen på Karolinska tyckte att jag mitt i väntrumnmet skulle ringa ett privat ärende till annan läkare. Hallå, så att alla får höra mina problem?? WTF!!!! Sedan var det ju vårdguiden som skickade mig dit, kärringen skickade mig vidare... kö kö mera kö, sen när man efter en halvdag och betalda resor hit o dit får träffa en jävla läkare får man ett bemötande likt helvetesporten och en annan kärring så bitter över livet surt ska tillrättavisa mig för att endast efter 10 minuter skicka iväg mig med ett nytt recept på några nya jävla tabletter. För det är enda sättet att bli frisk idag. Mer o mer o mer tabletter, så länge de slipper höra om dina problem.


Fy fuck vad bittert men åt helvete med vården. Jag har fan aldrig haft tur med dem. Inte tandvård, läkarvård, psykvård ingenting. Vi är här för att förnedras... 

Nu ska jag sova och vakna pigg o glad som solen för imorgon är det arbete o Linnea anländer till Sverige:)

arrrrrg

är precis vad jag är. Jag är så djävulskt trött på allt. Trött på väntan på pengar som aldrig kommer, trött på människor som vet men inte gör (tröga jäfvla as), trött på frågor utan svar och svar till ingen mans fråga. Ja och så är det. Livet är la fint, men hur sjutton ska man kunna njuta under dessa omständigheter. Det tar ju fan inte sluta. Jag sköter ju mitt, varför ska det vara så svårt att man får tillbaka på samma sätt. Jag gör ju fan inte bara det jag behöver jag tar hand om o hjälper till, jag gör om du frågar eller ber, va fan får jag inte tillbaka på det för?

ÅÅÅÅÅH


Nu har jag triggat igång ilskan i mig själv ännu mer, jag som tänkte lugna ned mig med att skriva. Ska som terapi ut o springa en sväng då och jag ska le mot lla jag möter, då har jag poff lurat hjärnan och är tillbaka i det tillstånd jag vill vara, om man bortser från trött pank o understimulerad.

RSS 2.0