Turkiet2

Jappsansa! Visst är vi kvar. fint väder har vi trots diagnotiserat regn!!! Metha och jag har gått en promenad, vi satt en stund på stranden. Det blåser lite men det är underbart med soooool! Avundas inte snön där hemma. VI satte oss sedan på ett café nere på stranden och drack en kaffe och en färskpressad juice. 
Efter det var det annat pressande nere i solen på hotellets område. Jag har en underbar utsikt från min balkong, ska se om det går att lägga till en bild här.

Ikväll ska vi ha en grundgenomgång med alla. Kul, varken Metha eller jag är väl så förtjusta i att stå på scen och presentera oss... hehe men det blir nog bra. 

Jag är ganska trött idag, men icke melankolisk och sval för det. Har fått lite inspiration och ska försöka skriva lite. Just nu läser jag mest. Just nu blir det bara fakta kring hud, hår, rengöring, skötsel osv.

Skönt med en nästan helt ledig dag. Lugnet före stormen litegrann. 

Okej, mer än så har inte hänt idag men jag måste ju skryta lite om vädret.. hehe faktiskt redan fått lite färg och nu tror jag att jag ska återvända till min balkong för lite mer bad i solstrålarna medan jag ska försöka förbereda föredraget ikväll.

Ha det så mysigt i snön då;P

Turkiet1

Okej, nu är jag på mitt hotellrum, här i Turkiet, Side är klockan 03.24 och vi ska upp strax innan 9.00 imorgon. Man måste ju äta hotellfrukost:D
Resan har gått relativt bra. Jag har väl haft lite ångest och panik som alltid när det är resa och SPECIELLT med flyg. Planet lämnade Stockholm en timme försent vilket vi inte grät floder över då det innebar en timme mindre i Istanbul för byte till plan mot Antalya. Mellan Istanbul och slutdestinationen var det en del obehagliga gupp och hopp men Metha skrattade så jag skrattade lite nervöst jag med. Trots att min bok jag krampaktigt höll i handen blev svettig på framsidan. Metha som är gluten- och laktosallergiker och vegetarian hade fått en sallad till kvällsmål. Hehe jag fick den för den var prydd med olika köttskivor. Jag gnäller dock inte för jag hade fått en smörgås, den såg också fin ut men sallad vinner. 

På Arlanda när vi strosade runt i butiker kommer Metha fram till mig, det visade sig att damen som gått bredvid henne hade släppt en smygare som stank något så hemskt. Metha försökte få mig o gå dit o lukta för mig själv men jag avböjde haha
Dessutom satt hon bredvid en kille som sov rätt tungt på planet. Han vände huvudet då o då mot henne och han hade en vedervärdig andedräkt, haha.

Han som körde oss från flygplatsen till hotellet hade en mindre bil i år och körde mycket lugnare. Dessutom finns nästan inga grusvägar kvar och denna del av Side börjar bli mer civiliserad, (i en form man själv är van vid förstås)

Nu äter jag sallad och dricker 25%ig vodka/cognac med smak av jordgubb och litchi. Den heter GIRL och är i en rosa flaska. Ska somna snart här tänkte jag men är i alla fall överlycklig över att ha internet på rummet!

Godnatt världen, jag ska krypa ned i min hotellsäng:D

RSS 2.0