ser något galet

på tv, en film med Jenifer Lopez. Mau har folk här, uppe på terrassen de har provfilmat. Well, inte längre, nu dricker och röker dom. Jag och Dali är i sovrummet, jag i min (Mauros) säng och Dali i sin.
De stackars små bäbisarna är i badrummet till rummet intill terrassen, där de spelar hög musik sedan massa timmar. Jag vet inte riktigt hur Mauro tänker, eller han gör nog inte det, inte på de små i alla fall.
Det händer inte mycket. Jag jobbade förra helgen. Det gick jättebra, har fått folk att nappa på mig som sminkös så förhoppningsvis trillar det in lite mer att göra framöver. Vilket verkligen är behövligt eftersom Mau slutat/fått sparken från hunddagiset.
Två restauranger, som ägs av två av Maus chefer blev rånade igår natt. Ett gäng armerade män. Emilio, Maus chef blev knivhuggen i ryggen när han försökte stoppa dem att råna alla gästerna. 36 gäster blev av med sina grejer. Läskigt, Macarena som är ett så himla lugnt område i jämförelse med resten av Bogota.
Tappar svenskan. Blandar mer och mer ihop svenska med spanska när jag pratar, Tappar vissa ord och hur man stavar. Känner mig dum för det. Jag älskar svenska. Jag älskar att leka med uttryck och det verkar så himla dumt att glömma det.
Saknar Sverige, saknar mina vänner, saknar min FAMILJ något otroligt!
Jaja, snart är jag hemma igen.
Vi hörs jag vill gå till affären och köpa yuca... men jag vill inte gå själv. Och jag är själv.
Hoppas ni haft en bra lördag svejs
jag och M <3

senaste (snott från anna igen)

Senaste..

..äckliga lukt du känt: när jag städade hos bäbisarna
..goda lukt du känt: Mauro, när han kom hem från jobbet och pussade på mig
..gången jag kände mig lycklig: när Mauro kom hem och pussade på mig
..gången jag grät: för någon vecka sedan
..inköpet: mat för o göra taco
..spanet: min älskling när han kom hem från jobbet
..person jag velat ge en käftsmäll: Den senaste jag bara ville eller gav? förra veckan när jag blev rånad, han som tog kameran
..låt du hörde: Looking like a fool with your pants on the gorund
..film du såg: den där om en mus som är en hjälte
..mat du åt: Maten står bredvid mig, men tomat åt jag idag
..kramen: MAURICIO ACOSTA <3
..pussen: MAURICIO ACOSTA <3
..festen: I LÖRDAGS, HEJDÅFEST FÖR PAULA OM 3 ÖL INTE RÄKNAS FÖR DET VAR IDAG
..resan: Är ju i Colombia likcom, men resan till Medellin och Santa Fe Antioquia med mau
..glädje: Rädda 2 hundvalpar från gatan
..dröm: Inatt att jag var på ett hotell i Bogota (lyxhotell) och letade efter en hiss för att hitta Mauro
..boken du läste: Något om psykiatri eller lögnläsare eller liknande
..personen du träffade: Mauro <3
..personen du pratade i telefon med: Lulu, Maus moster
..personen du fick sms av: Mauro <3
..gången du åt en 7-eleven korv: Oj, 2 år sedan när jag höll på att svimma på stan... gillar inte deras körv
..gången du bajsade: I förrgår
..gången du var utomhus: någon timme sedan
..gången du sov: I natt men rätt dåligt faktiskt, lär bli bättre idag om jag lyckas dämpa kafferuset med någon öl till

Lördag

Jag är så gasig! Min mage är jättestor. Som valparna. Wel ell, vi ligger i sägen och mitt batteri på datorn tar snart slut.
Idag är hejdåfest för Paula com ska åka iväg till ngt land. Vi får se om vi går förbi en sväng. Har lust att sminka mig efter att ha tittat på bilder på en människa jag inte tycker om.
Dali är kvar men Mauro kanske ska lämna tllbaka honom till gården där hn hämtade honom, jag hoppas jag gillar inte den aggressiva idiothunden.
Vi vet inte när jag ska ha min mens och det känns som länge sedan sist så Mauro är orolig att jag har en bulle i ugnen, hoppas inte. Det har gjort mig trött bara 3 dagar med valpar. De bara bajsar och gnäller även om dom är hur söta som helst och jag tycker sååååå myckt om dom. Bara jobbigt när Dali är här för vi vet inte om han kommer att attackera när vi har dom utanför sitt lilla minirum.
Nu ska jag göra något annat svejs

mamma

i tidig ålder, enligt mig. Till två små valpar. Vi hittade dom på väg till mauros jobb, övergivna på gatan, fyllda med loppor och jättehungriga. De har fortfarande parasiter i magen och vi behöver pengar fr att ha råd med medicin. Det är inte ens drt medicin för båda två kan kosta ungefär en hundring.
Just nu brottas de på golvet. De är pigga trots besvär med magen. När vi hittade dem i tisdags var de svaga och rädda. Men nu leker dom och var till och med tuffa mot alla stora vuxna hundar på hunddagiset igår.
Pojken är helt svart och heter Tornillo. Han har antagligen inte lika mycket mask och parasit i magen som sin syster. Systern har öron som en katt och är vit med bruna fläckar. Nosen är svart och hon heter Cosita. Namnen betyder skruven och lilla saken.
Cosita bråkar hårt med sin bror och vinner alla brottningsmatcher. Hon har en jättestor rund mage och påminner lit om en ko. Det är pågrund av äckeldjuren hon har i magen.
De bajsar otroligt mycket båda två och ibland kommer det ut en och en annan mask, men inte som första dagen då det kom ut hela gäng av dom.
Tornillo har fotfetich han älskar tår. Slickar först biter sen.
Plastpåsar och dammsugarsladden är roligast att leka med om inte varandra.
Vi vet inte vilka raser det är, men gatukorsning for sure eftersom de är så olika.
Om någon kan tänka sig att ge ett bidrag till dessa små själar som mirakulöst har överlevt ute på en stor väg med bilar, för vi vet inte hur länge, så hör gärna av er. Som sagt så är medicinen väldigt billig och kanske att det kan gå upp lite i pris då Cosita lär behöva mer vaccin än sin bror. Tanken är att vi ska ha dem kvar några veckor, då de fortfarande är för sm för att inte vara tillsammans med sin mamma. När vi vet att de är friska ska vi hitta adoptivföräldrar och det lär inte bli svårt då folk på gatan redan nu frågar om det är möjligt att få dem.
Jag är så förälskad i dessa två små liv även om det inte är så roligt med allt bajs och kiss. Vi frösöker redan nu lära dem att lystra till deras namn och förstå rätt och fel.
De räddade mig litegrann också, då jag blev rånad i måndags. Av tre fula män i min egen ålder som stal min kamera och Mauros solglasögon jag hade på mig. Det var en läskig upplevelse även om jag vet att jag sparkade en riktigt hårt i höften och den andra boxade jag över munnen s pass att min lillfingerknoge svullnade upp och jag har hans tandmärke kvar än.
Livet är för övrigt fint! Jag är superlycklig med Mauro som är en helt underbar människa. Han är duktig som jobbar varje dag och idag ska jag skura golv och städa lite här hemma till han kommer hem ikväll.
Ha det gutt!

RSS 2.0